September 11

0 comments

Kultivuesit e kanabisit rrëzojnë helikopterin e policisë

Zëdhënësi i policisë së shtetit, Tefik Sulejmani, i tha BIRN që helikopteri është godituar me të paktën një plumb nga të shtënat e një grupi personash, të dyshuar si kultivues kanabisi.

“Të shtenat kanë vënë në rrezik jetën e pilotëve dhe ka çuar në uljen e detyruar te helikopterit,” shpjegoj Sulejmani.

Nje helikpter i modelit Cougar i ministrisë së mbrojtjes është qëlluar gjithashtu gjatë operacionit.

Sipas Sulejmanit një 25-vjeçar nga fshati Grudë e Re, Fatmir Zef Shpati, është arrestuar për sulmin, nën akuzën e vrasjes të mbetur në tentativë, ndërkoh që hetimet për të dyshuarit e tjerë për sulmin vazhdojnë.

LExo me shume: reporter.al


Category


You may also like

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}